Om Oskarshamns brukshundklubb

Vilka är vi?

Det är vi som är Oskarshamns brukshundsklubb -  Medlemmarna.

Oskarshamns brukshundsklubb är en ideell förening som grundades 1967 och har för närvarande (år 2019) 218 medlemmar! Vår klubbstuga ligger utmed kusten vid Havslätt, endast ett par kilometer från Oskarshamns centrum. Vi har stora rymliga planer med belysning, skogen inpå knuten och fina motionsspår i närområdet.

Vi lär inte din hund vi lär dig att lära din hund

Kommande evenmang

MARS

MARS

Öppna träningar

Under våren kommer det att vara öppna träningar på klubben. Se mer under kurser.

Allmänlydnadsträning

Nu kör Josephine Hjälteryd i gång igen med allmänlydnadsträning för alla medlemmar, se länk nedan.

Välkommen till OBK!

På klubbens stora gräsplaner är alla välkomna att träna sina hundar så länge trivselreglerna följs och tävlings- och kursverksamhet inte störs.

Vill man träna privat under kurskvällar så går det utmärkt. Vi har stora planer och alla får plats! Tänk dock på att kursverksamheten har företräde samt att vi visar hänsyn och inte är i vägen.

Om alla visar varandra hänsyn så medverkar vi till en god stämning på klubben!

Självklart plockar vi upp efter våra hundar och ser till att de är rastade innan vi går ner på appellplanen (olyckor kan visst hända).

Löptikar hänvisas till planen till vänster (ifrån klubbstugan sett) samt agilityplanen (vid agilityträning). Använd vänstra ängen eller cykelvägen för att ta dig med löptik till agilityplanen.

OBS! Elen i elstängslet är påkopplad mellan 20.00–06.00.

Bokning av planen

Vill du boka planen så kontakta Helene Larsdotter: 070-647 71 84,  akita@telia.com

I samarbete med Studiefrämjandet.

Föreningsliv

"Enighet är en styrka … när det finns lagarbete och samarbete, kan underbara saker uppnås.”

– Mattie Stepanekorem

Både i ditt team med din hund och vi som förening. Vår förening är en idell förening. I vår förening kan alla bidra. Du också. Det är roligt att hjälpa till i ett fint gäng.