HUND-

KURSER

Anmälan till vårens kurser öppnar den 1 februari och höstens kurser den 1 augusti varje år. Då aktiveras knappen "kursanmälan"  till ett anmälningsformulär, detta sker ca kl 21.00.

Nedan beskrivs de kurser vi erbjuder.

Välkomna!

Inför kursanmälan ha dina uppgifter tillgängliga bl a vilken kurs du vill gå, hundens id nr, hundens födelsedatum och datum för senaste vaccination.

Har du frågor om våra kurser kan du mejla oss på: kurs@oskarshamnsbk.se

För att gå en kurs inom brukshundsklubben behöver du vara medlem. Instruktioner för hur du blir medlem finner du under rubriken Om klubben.

Är du redan medlem men vill hantera dina medlemsuppgifter följ länken genom att klicka på knappen.

Föreningsliv

"Enighet är en styrka … när det finns lagarbete och samarbete, kan underbara saker uppnås.”

– Mattie Stepanekorem

Både i ditt team med din hund och vi som förening. Vår förening är en idell förening. I vår förening kan alla bidra. Du också. Det är roligt att hjälpa till i ett fint gäng.